Concluzia discuţiilor din Coaliţie. Nicolae Ciucă: PNL va avea propriul candidat la prezidenţiale

Concluzia discuţiilor din Coaliţie. Nicolae Ciucă: PNL va avea propriul candidat la prezidenţiale
📅 2024-07-27

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit marţi cu liderul PSD Marcel Ciolacu, fiind prima discuţie după alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie dintre cei doi lideri ai coaliţiei.

Nicolae Ciucă: "PNL va avea propriul candidat"

Preşedintele PNL a fost întrebat despre subiectele pe care le-au avut, el precizând că s-a discutat despre posibilitatea ca, acolo unde au existat liste comune PSD-PNL, în ţară, să se constituie majorităţi ale alianţei, potrivit news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Întrebat dacă este posibilă o candidatură comună PSD-PNL, la alegerile prezidenţiale, Ciucă a răspuns: ”Nu”.

”PNL va avea propriul candidat. Urmează să stabilim în forurile de conducere ale partidului”, a adăugat preşedintele PNL.

Întrebarea zilei
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Cei patru copii dispăruţi din Constanţa, trei fraţi şi un verişor, sunt încă de negăsit. Poliţiştii îi caută în toate staţiunile de pe litoral

Cei patru copii dispăruţi din judeţul Constanţa, trei fraţi şi un verişor de-al lor, sunt încă de negăsit, iar, sâmbătă, poliţiştii îi caută în toate staţiunile de pe litoral.

Revin temperaturile sufocante, de aproape 40°C. Cod galben de caniculă până luni, în mai multe judeţe din ţară

Meteorologii anunţă un nou val de caniculă, fiind emisă o avertizare cod galben pentru zilele de duminică şi luni. Avertizarea vizează municipiul Bucureşti şi 12 judeţe, unde temperaturile vor ajunge la 37 de grade. În majoritatea regiunilor, însă, va fi cald.

Doi ieşeni au vrut să facă ţuică, dar au ajuns la spital, după ce cazanul a explodat

Echipaje medicale au intervenit sâmbătă dimineața în localitatea Cogeasca, județul Iași, unde un cazan de țuică a explodat și două persoane au fost rănite.

Ţara în care doar milionarii îşi mai permit să cumpere case. Oamenii de rând rămân doar cu visul de a deveni proprietari

Una dintre cele mai puțin accesibile piețe imobiliare din lume îngheață vânzările de locuinţe și exclude o generație de proprietari aspiranţi. Totuși, un grup rămâne neafectat de criză: cei bogați, scrie Bloomberg.

Protest organizat de polițiști în fața sediului IPJ Constanța. Sunt nemulțumiți de noile condiții de muncă impuse

Val de proteste la malul mării. Furioşi pe noul program de lucru care le-a fost impus, dar şi a lipsei echipamentului, zeci de poliţişti s-au adunat în faţa sediului IPJ Constanţa pentru a-şi striga nemulţumirile. În sprijinul colegilor de pe litoral, au venit şi agenţi din alte judeţ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..