Țara din Europa care începe să își extindă teritoriul. Își mărește suprafața cu 3%

Țara din Europa care începe să își extindă teritoriul. Își mărește suprafața cu 3%
📅 2024-07-27

În ultimii 10 ani, prețul apartamentelor a crescut cu 40% și au fost stabilite noi recorduri în țara cu cea mai densă populație, notează The Telegraph.

Autoritățile au găsit o soluție și au decis să aloce 2 miliarde de euro pentru a extinde teritoriul în Marea Mediterană. Astfel, suprafața țării va crește cu 3%.

Cartierul Mareterra, care este aproape finalizat, va avea un port de iahturi, o piscină cu apă de mare, parcuri și 130 de apartamente în blocuri turn. Proiectul va fi finalizat în 2024, cu șase luni mai devreme decât era planificat.

„Acesta este un proiect al Alteței Sale Prințul Albert al II-lea”, care este un ecologist dedicat, spune managerul de proiect Guy Thomas Levy-Soussan. „Nu i-a fost ușor să ia decizia de a extinde teritoriul în mare”, a adăugat el.

Ce impact va avea pentru ecosistemul marin

Impactul asupra ecosistemului marin a fost atenuat, zic experții, care au ajutat la replantarea unei pajiști întregi și au relocat scoicile rare.

Locuințele din noul cartier vor fi cumpărate, în principal, de britanici. „Este ca și cum ai trăi într-o Londra însorită”, spune Caroline Olds agent imobiliar britanic din Monaco.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Tragedie la Jocurile Olimpice de la Paris. Un antrenor a murit în Satul Olimpic

Antrenorul echipei olimpice de box a statului Samoa, Lionel Elika Fatupaito, a decedat vineri în satul sportivilor din Seine-Saint-Denis, la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, a anunţat sâmbătă Parchetul din Bobigny, citat de AFP.

Morți și răniți într-un oraș din China, după ce o maşină a intrat în mulţime. Prima reacție a poliției

Un autovehicul a intrat sâmbătă în mulţime într-un oraş mare din centrul Chinei, omorând opt persoane şi rănind cinci, dintre care doi grav, au anunţat autorităţile, fără a preciza dacă gestul a fost intenţionat sau nu, relatează AFP, DPA şi Reuters.

Hostel vs. hotel. Care sunt diferențe dintre cele două, dar și avantajele și dezavantajele pentru turiști

Când vine vorba de călătorii, una dintre cele mai importante decizii de luat este alegerea locului de cazare. Există multe opțiuni disponibile, de la hoteluri la hosteluri, fiecare având propriile avantaje și dezavantaje.

Georgianca Nino Salukvadze, prima femeie care a participat la zece ediţii ale Jocurilor Olimpice

Georgianca Nino Salukvadze, specialistă în tir sportiv, devenit sâmbătă prima femeie care a participat la zece ediţii ale Jocurilor Olimpice, egalând totodată recordul absolut al călăreţului canadian Ian Miller.

Ce miracol! O tânără s-a trezit din comă chiar când familia îi pregătea înmormântarea: „Nu am plâns niciodată atât de mult”

O femeie pe care medicii au declarat-o în moarte cerebrală a revenit la viață chiar cu câteva ore înainte ca specialiștii să o deconecteze de la aparatele care o ajutau să respire.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..