Țara din Europa care începe să își extindă teritoriul. Își mărește suprafața cu 3%

Țara din Europa care începe să își extindă teritoriul. Își mărește suprafața cu 3%
📅 2024-06-21

În ultimii 10 ani, prețul apartamentelor a crescut cu 40% și au fost stabilite noi recorduri în țara cu cea mai densă populație, notează The Telegraph.

Autoritățile au găsit o soluție și au decis să aloce 2 miliarde de euro pentru a extinde teritoriul în Marea Mediterană. Astfel, suprafața țării va crește cu 3%.

Cartierul Mareterra, care este aproape finalizat, va avea un port de iahturi, o piscină cu apă de mare, parcuri și 130 de apartamente în blocuri turn. Proiectul va fi finalizat în 2024, cu șase luni mai devreme decât era planificat.

„Acesta este un proiect al Alteței Sale Prințul Albert al II-lea”, care este un ecologist dedicat, spune managerul de proiect Guy Thomas Levy-Soussan. „Nu i-a fost ușor să ia decizia de a extinde teritoriul în mare”, a adăugat el.

Ce impact va avea pentru ecosistemul marin

Impactul asupra ecosistemului marin a fost atenuat, zic experții, care au ajutat la replantarea unei pajiști întregi și au relocat scoicile rare.

Locuințele din noul cartier vor fi cumpărate, în principal, de britanici. „Este ca și cum ai trăi într-o Londra însorită”, spune Caroline Olds agent imobiliar britanic din Monaco.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Un copil de 9 ani este în comă după ce a fost lovit de o mașină pe un drum din Bistriţa-Năsăud

Un copil de nouă ani a fost lovit, joi seară, de un autoturism, pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud, el fiind găsit inconştient.

Care sunt primele semne ale autismului la bebeluși. Pot fi observate în jurul vârstei de 6 luni

Psihologul Anda Băcanu, analist comportamental şi preşedinte al Bright Future, explică faptul că primele semne ale autismului pot fi observate în jurul vârstei de 6 luni.

Alertă globală emisă de Organizația Mondială a Sănătății. Un medicament cunoscut pentru că ajută la slăbit este contrafăcut

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis o alertă globală care privește medicamentele Ozempic contrafăcute. Acestea au devenit populare ca modalitate de a pierde în greutate, în deși scopul său principal este tratarea diabetului de tip 2.

Incendiu de vegetație în apropiere de Tulcea. Sunt afectate aproximativ 50 de hectare

Un incendiu de vegetaţie a cuprins, joi, o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare, în apropiere de municipiul Tulcea, pentru stingerea acestuia acţionând trei echipaje de pompieri.

Un bărbat care a lovit cu mașina o femeie, pe o trecere de pietoni din București, nu a lăsat-o să sune la 112. Ce a urmat

Un bărbat de 53 de ani care a accidentat cu maşina o femeie, pe o trecere de pietoni din Bucureşti, iar apoi a încercat să o împiedice să sune la 112 pentru a anunţa autorităţile a fost arestat preventiv.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..