Râzi cu Robert Tudor! Magicianul a scos porumbelul... pe gură! Cum și-a cunoscut soția, dar și unde se oprește “fidelitatea”. E ”fiartă” pe Ramona Olaru!

Râzi cu Robert Tudor! Magicianul a scos porumbelul... pe gură! Cum și-a cunoscut soția, dar și unde se oprește “fidelita
📅 2024-06-21

Robert Tudor a demonstrat, ca prin magie, că poate deveni serios, ba chiar poate pătrunde într-o zonă de sensibilitate a discursului, dacă situația o cere. Când vorbește despre soție, entertainerul parcă este alt om. Dar stați să vedeți ce a recunoscut, în exclusivitate pentru CANCAN.RO! Această poveste nu a fost relatată încă, deși este de-a dreptul savuroasă.

Cunoscutul magician dezvăluie cum a cunoscut-o pe Elena, femeia care îi este alături deja de 10 ani. Cei doi au o fetiță și un băiețel, dar și un fond comun de-a dreptul interesant. Citiți mai jos detaliile unei povești de dragoste cu praf fermecat!

Magicianul Robert Tudor a acordat un interviu de senzație, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

Robert Tudor și soția împlinesc 10 ani de când s-au cunoscut, pe social media: „Ea mi-a scris!”

CANCAN.RO: Nu mi-ai zis niciodată cum te-ai cunoscut cu șoția ta. Știm povestea?

Magicianul Robert Tudor: Nu. Am cunoscut-o pe Facebook.

CANCAN.RO: Tu i-ai scris?

Magicianul Robert Tudor: Nu știu cum, ea mi-a scris. Eram la lacul Cinciș, în Hunedoara, e un loc mișto. Ea a călătorit mult în lume și în toată țara. Lucra la o agenție de turism, mi-a zis «ce frumos e acolo», că puțini oameni știau de lacul Cinciș. Așa am intrat în conversație cu ea.

Magicianul Robert Tudor a explicat cum l-a cucerit soția în urmă cu 10 ani (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Ați ieșit la date apoi, te-ai fâstâcit?

Magicianul Robert Tudor: Ne-am văzut la cafea, pe Decebal. Împlinim 10 ani anul ăsta.

CANCAN.RO: Îi iei și tu un cadou?

Magicianul Robert Tudor: Hai, mă, lasă-mă, ce cadou?! Vine curierul ăla de mă scoate din sărite în fiecare zi. Cheltuim foarte mult, așa mi se pare.

Fidelitatea în familia magicianului, subiect amuzant de discuție: „A zis, dacă nu plec cu Ramona, are încredere. Glumesc!”

CANCAN.RO: Tu ai știut că ea e aleasa?

Magicianul Robert Tudor: Eram într-o perioadă în care mă aflam în căutare. Voiam să găsesc liniștea sufletească, e mult mai important. Pentru că toate pe care le găseai, te cicăleau. Aveai impresia că sunt perfecte, dar după ce te cunoșteai mai bine, începeau să-ți umble în telefon, să îți pună întrebări, nu se face. Trebuie libertate. Și când m-am simțit eu că am libertatea asta, a început să-mi placă și să mă înțeleagă, să comunic cu ea. E foarte inteligentă soția mea.

CANCAN.RO: Are încredere în tine, când pleci prin țară?

Magicianul Robert Tudor: A zis, dacă nu plec cu Ramona, are încredere. Glumesc! Familia e cea mai importantă, n-ai de ce să calci strâmb. Dacă calci strâmb, se dărâmă tot castelul.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Alertă la piscină! Cum a ”lovit” Diana Gureșoaie, cea mai pofticioasă fată de oraș

Pe fază a fost, ca de obicei, CANCAN.RO, așa că nicio șansă nu a avut să scape cea mai pofticioasă fată de oraș! La piscină se petrece acțiunea și, firește, e ALERTĂ! Da, alertă, pentru […]

Răzvan Simion, dezvăluiri picante, în primul interviu de … ginerică! L-a blocat nevasta! ”Culmea, eu am vrut…”

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Răzvan Simion și Daliana Răducan își uneau destinele, luându-i prin surprindere pe apropiați. Totul s-a întâmplat în mare secret, iar acum a venit momentul explicațiilor. Nu...

Selly aruncă bomba, după episodul Coldplay! Babasha, lângă Travis Scott la Costinești + “Nu mai cântă pe aceiași bani!”

Cu puțin timp înainte de începerea festivalului “BEACH, PLEASE!”, Selly a făcut o vizită în platoul emisiunii CANCAN EXCLUSIV. Antreprenorul divulgă povestea celor 12 milioane de euro, bani investiți în marele eveniment de la Costineșt...

Yasmine Pascu, mama exemplară pentru cei trei copii! Cum s-a afișat soția lui Pepe la piscină

Yasmine Pascu este o mamă extrem de grijulie, atât pentru băiețelul său, cât și pentru cele două fetițe pe care Pepe le are din ultima sa căsnicie, cu Raluca Pastramă. CANCAN.RO a surprins-o pe Yasmina […]

Emily Burghelea, dată afară din apartament, alături de cei doi copii! N-a mai iertat-o! ”Am greșit! Este vina noastră!”

Emily Burghelea este dezamăgită peste margini, după ce a fost dată afară din chirie! Deși a făcut un gest nobil, pe care mulți ar trebui să-l urmeze, proprietarul a taxat-o grav, iar acum influencerița își […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..