Nervi pe Facebook. ”Cine a trimis lighioana asta în Parlamentul European?”

Nervi pe Facebook. ”Cine a trimis lighioana asta în Parlamentul European?”
📅 2024-06-21
Reacţii dure după ce Diana Șoșoacă a acces în Parlamentul European. Zeci de mii de hăbăuci au făcut din ea marfă de export, scrie un jurnalist.

Paul Palencsar, jurnalist, pe Facebook:

– Șoșoacă a fost trimisă în Parlamentul European nu de către cei care au votat-o. Cei care nu au votat deloc au făcut-o europarlamentar.

– Cine a trimis lighioana asta în Parlamentul European? Urlă împotriva Uniunii Europene, îndeamnă la Roexit, ciocnește pahare la ambasada Rusiei, iar niște idioți cu drept de vot o fac europarlamentar. Nici lui Putin nu-i vine să creadă cât de bine a mers. Cei care au votat cu Șoșoacă, au votat cu Rusia lui Putin. Au trimis o trompetă putinistă să saboteze Uniunea Europeană din interior.
Ce aparat critic să ai, ce scară de valori să îți ghideze viața ca să o votezi pe Șoșoacă? Să crezi că femeia asta e potrivită măcar ca liftieră la Parlamentul European. Zeci de mii de hăbăuci au făcut din ea marfă de export. Pe fruntea ei scrie România. Ce rușine pentru țară…
Cinci ani de zile, Șoșoacă va primi 8.000 de euro lunar și va face scandal. Va umple de rușine România. Ce face aici, va face și dincolo. Urlete și multă violență verbală, asa va arăta mandatul acestei creaturi cu pretenții de amazoană.
Alături de Șoșoacă, a fost ales europarlamentar și Luis Lazaruz, partenerul de golănii al senatoarei nucleare. Amândoi pleacă la Bruxelles. Celor doi, Uniunea Europeană le produce greață, nu și salariul pe care aceeași Uniune îl dă europarlamentarilor.
Pregătiți-vă să ne facem de râs în Europa. Era timpul să știe și europenii cum se zbiară în limba română, de la tribună. Imaginea României în lume va fi completată cu Șoșoacă și Lazarus, amândoi pășind agale pe străzile Bruxelles-lui.
Diaspora o face pe Șoșoacă europarlamentar!
Diana Șoșoacă și Luis Lazarus au intrat în Parlamentul European, cu ajutorul voturilor diasporei.
În țară, partidul SOS al Dianei Șoșoacă era la 3%, sub pragul de 5%, dar voturile din diaspora, unde SOS a obținut peste 13%, au crescut scorul partidului lui Șoșoacă, care va avea două mandate de europarlamentari.
De abia aștept să văd dacă în PE va fi lăsată să facă circul pe care îl face în Parlamentul român.
Și apropo de diaspora, voturile pentru AUR și SOS au fost mai multe decât pentru PSD-PNL și decât pentru ADU. Iar voturile astea au venit din țările vestice, unde mulți români s-au dus să traiască mai bine și acum votează cu prorușii. De fapt și în Franța, Austria, Germania și Italia extrema dreaptă a înregistrat scoruri electorale bune.
Later edit: Cineva îmi zice “bine că scăpăm de ea și de Firea”. Dar nu cred ca ele vor rămâne în PE și vor vrea iar să candideze
Nu știu voi, dar eu sunt încântat că Diana Șoșoacă va fi prezentă în Parlamentul European. Mizeria globalistă merita asemenea recompensă.
Ursulo, păzea!
România ți-a trimis buldogul în vizuină
PS Deja mi-am cumpărat popcorn :)))
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cotidianul

Familia Regală a mers la o bază militară (foto)

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, şi Principele Radu au vizitat joi... [...] The post Familia Regală a mers la o bază militară (foto) appeared first on Cotidianul RO.

Adio confort la NATO și treci la muncă!

Aventura  vanității (noi îi zicem popular îngîmfare) [...] The post Adio confort la NATO și treci la muncă! appeared first on Cotidianul RO.

RMGC a rămas fără licență la Roșia Montană

În urma evaluării documentațiilor depuse conform articolului 20 din Legea minelor... [...] The post RMGC a rămas fără licență la Roșia Montană appeared first on Cotidianul RO.

Recalcularea pensiilor. Circuitul plicului!

Dacă un pensionar nu este acasă când vine poștașul, plicul cu decizia sa va rămâne... [...] The post Recalcularea pensiilor. Circuitul plicului! appeared first on Cotidianul RO.

Se strigă pe mai multe voci: „Trădare”!

Decizia CSAT de a trimite un sistem Patriot Ucrainei a împărțit spatiul public. [...] The post Se strigă pe mai multe voci: „Trădare”! appeared first on Cotidianul RO.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..