Interventie salvatoare a autoritatilor. Trei politisti si un luptator SIAS au salvat o femeie de la inec

Interventie salvatoare a autoritatilor. Trei politisti si un luptator SIAS au salvat o femeie de la inec
📅 2024-07-27

Eroii zilei din București

Incidentul a avut loc în jurul orei 13:40, când polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au observat o persoană plutind pe luciul apei râului Dâmbovița. 

Conștienți de pericolul iminent, unul dintre polițiști a sărit imediat în apă, alături de un coleg din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS), care se afla în zonă în timpul liber. Împreună, cei trei au reușit să scoată femeia din apă în scurt timp.

Odată ce femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost adusă pe mal, polițiștii au constatat că aceasta se afla în stop cardio-respirator. Alături de pompierii sosiți la fața locului, au inițiat imediat măsurile de prim ajutor. Femeia a fost resuscitată și preluată de o ambulanță SMURD, care a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ce au transmis oamenii legii

Brigada Rutieră a oferit detalii suplimentare despre cei doi polițiști implicați în salvare. Adrian, unul dintre polițiști, a fost încadrat în luna aprilie a acestui an și este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina. Alexandru, celălalt polițist, a fost încadrat în decembrie 2021, din sursă externă. Amândoi fac parte din Brigada Rutieră și au demonstrat profesionalism și devotament în timpul acestei misiuni de salvare.

„Având în vedere pericolul evident în care se afla persoana, unul dintre poliţişti a sărit în apă împreună cu un alt coleg din cadrul S.I.A.S. (aflat în zona evenimentului, în timpul liber), în vederea extragerii persoanei din apă. Astfel, cei trei poliţişti, au reuşit într-un timp foarte scurt extragerea persoanei pe mal. Ulterior, s-a constatat faptul că este vorba despre o femeie de aproximativ 40 de ani, iar întrucât aceasta se afla în stop cardio-respirator, i-au iniţiat măsurile de prim ajutor de bază, împreună cu pompierii sosiţi la locul producerii evenimentului”, se arată în comunicatul transmis de polițiști.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Haine și accesorii de lux purtate de Carmen Iohannis la un eveniment. Cât costă rochia Dolce&Gabbana și geanta Dior etalate de prima doamnă

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, a atras toate privirile la recentul eveniment la care a aparticipat alături de șeful statului, purtând o ținută deosebită ce a subliniat dorința sa de a îmbina eleganța cu rafinamentul. Rochia Dolce&Gabbana, cu design sofisticat și detalii impecabile,...

Ovidiu Puțura, judecătorul executat de Statul Paralel, rupe tăcerea: cum au acaparat Coldea și Dumbravă sistemul de justiție. Ediție explozivă Culisele Statului Paralel, duminică, ora 21:00

Judecătorul executat de Statul Paralel rupe tăcerea într-o emisiune eveniment duminică seară de la ora 21. 

Ce pun gospodinele în borcanul cu gogoșari? Secretul ca legumele să nu se înmoaie și să reziste cât mai mult timp

Când vorbim de gogoșari, una dintre cele mai mari probleme este păstrarea lor în stare cât mai bună. Iată secretul gospodinelor din diverse zone ale țării.

Noua găselniță UE pentru o mai bună supraveghere: Cardul european de vaccinare va fi implementat din septembrie 2024

Un proiect pilot privind lansarea cardului european de vaccinare va fi implementat, din septembrie 2024, în cinci state UE.

Surpriză pentru turiștii din Constanța: o mașină face drifturi PE MARE. Care este, de fapt, explicația

Imagini inedite din Portul Constanța au stârnit uimirea și curiozitatea turiștilor. Două persoane au fost surprinse în timp ce efectuau drifturi pe apă cu ceea ce arăta ca o mașină. 

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..