Interventie salvatoare a autoritatilor. Trei politisti si un luptator SIAS au salvat o femeie de la inec

Interventie salvatoare a autoritatilor. Trei politisti si un luptator SIAS au salvat o femeie de la inec
📅 2024-06-21

Eroii zilei din București

Incidentul a avut loc în jurul orei 13:40, când polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au observat o persoană plutind pe luciul apei râului Dâmbovița. 

Conștienți de pericolul iminent, unul dintre polițiști a sărit imediat în apă, alături de un coleg din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS), care se afla în zonă în timpul liber. Împreună, cei trei au reușit să scoată femeia din apă în scurt timp.

Odată ce femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost adusă pe mal, polițiștii au constatat că aceasta se afla în stop cardio-respirator. Alături de pompierii sosiți la fața locului, au inițiat imediat măsurile de prim ajutor. Femeia a fost resuscitată și preluată de o ambulanță SMURD, care a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ce au transmis oamenii legii

Brigada Rutieră a oferit detalii suplimentare despre cei doi polițiști implicați în salvare. Adrian, unul dintre polițiști, a fost încadrat în luna aprilie a acestui an și este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina. Alexandru, celălalt polițist, a fost încadrat în decembrie 2021, din sursă externă. Amândoi fac parte din Brigada Rutieră și au demonstrat profesionalism și devotament în timpul acestei misiuni de salvare.

„Având în vedere pericolul evident în care se afla persoana, unul dintre poliţişti a sărit în apă împreună cu un alt coleg din cadrul S.I.A.S. (aflat în zona evenimentului, în timpul liber), în vederea extragerii persoanei din apă. Astfel, cei trei poliţişti, au reuşit într-un timp foarte scurt extragerea persoanei pe mal. Ulterior, s-a constatat faptul că este vorba despre o femeie de aproximativ 40 de ani, iar întrucât aceasta se afla în stop cardio-respirator, i-au iniţiat măsurile de prim ajutor de bază, împreună cu pompierii sosiţi la locul producerii evenimentului”, se arată în comunicatul transmis de polițiști.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Sărbătoare 21 iunie. Zi cu însemnătate deosebită pentru credincioși: ce scrie în calendarul ortodox

Sfantul Mucenic Iulian s-a nascut intr-o familie de nobili. A trait in Tarsul Ciliciei in vremea lui Diocletian. Sfantul Mucenic Iulian cand a primit moartea muceniceasca era in varsta de 18 ani. Persecutorii l-au torturat timp de un an incercand sa-l faca sa se lepede de credinta in Hristos. Ace...

Cum afli dacă pisica are încredere în tine. Semnele pe care poate le ignori dar, prin care felina îți arată prietenie, de fapt

Pisicile sunt animale adorabile și misterioase, iar încrederea pe care o au în stăpânii lor este un aspect important al relației lor. Atunci când o pisică își arată încrederea în tine, este un semn al legăturii strânse pe care ați construit-o împreună. 

Tragedie în Bistriţa-Năsăud: Copil de 9 ani, în comă după ce a fost lovit de o maşină pe DN 17D

Un copil de 9 ani a fost rănit grav, joi seara, în urma unui accident rutier produs pe drumul naţional DN 17D, în localitatea Săsarm din judeţul Bistriţa-Năsăud, acesta fiind lovit de o maşină condusă de o femeie de 46 de ani.

Șoferul care a lovit o femeie pe o trecere de pietoni din București și a vrut să o împiedice să sune la 112 a fost arestat

Bărbatul care a accidentat cu maşina o femeie, pe o trecere de pietoni din Bucureşti, iar apoi a încercat să o împiedice să sune la 112, a fost arestat preventiv.

Trucurile prin care supermarketurile te păcălesc să cumperi mai mult. La ce să fii atent, ca să nu ajungi cu portofelul gol la ieșirea din magazin

De la cardurile de fidelizare până la așezarea pe rafturi, de la lipsa ferestrelor către exterior până la schimbare poziției unor produse esențiale, supermarketurile folosesc toate strategiile de manipulare subliminală pentru a neface să petrecem cât mai mult printre rafturi, să cumpărarăm cât ma...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..